Onze visie

Deze website – ieder woord ervan – gaat over hoe ik u kan helpen uw bedrijfsgroei te verdubbelen, verdrievoudigen of misschien zelfs te vertienvoudigen door slim te anticiperen op de enorme economische, demografische en technologische veranderingen die op ons afkomen en een grote crisis tot gevolg zal hebben.

De laatste keer dat deze drie krachten gelijktijdig samen kwamen was in de jaren dertig en een depressie tot gevolg had. Het is van belang om te begrijpen wat er precies gebeurt zodat je kan voorbereiden en maximaal kan profiteren.

Eén van de belangrijkste factor is de enorme schuldenberg in de wereldeconomie. Deze schuldenberg was in 2008 $142 biljoen en toen al te groot voor de wereldeconomie om te dragen maar is na de crisis van 2008 verder toegenomen met meer dan $57 tot $199  biljoen (2014) terwijl de economie nauwelijks groeit. Ik denk dat iedereen op zijn klompen kan aanvoelen dat dit tot enorme problemen zal leiden.

Wat wij in de komende jaren zullen meemaken komt slecht één keer per 80,6 jaar voor en vindt al duizenden jaren plaats. Omdat het een mensenleven overstijgt denken we dat het thuis hoort in de geschiedenis boeken. Helaas is dit niet zo. Ook het Romeinse rijk is aan dezelfde oorzaak ten onder gegaan.

Veel vermogens zullen worden weggevaagd in de komende economische storm en slechts zij die zich tijdig voorbereiden zullen EXPONENTIEEL groeien.

Deze periode is een geweldige periode voor degene die durven feiten onder ogen te zien en actie nemen. Zij zullen de winnaars zijn van de toekomst.

Denk je dat dit onmogelijk is?

Joe Kennedy, vader van president John F. Kennedy, had vóór de crisis van 1929 een vermogen van ‘slechts’ $4 miljoen en in 1932 een vermogen $128 miljoen terwijl vele anderen alles verloren in deze crisis.
Zijn geheim was anticiperen en aanpassen aan de veranderende situatie terwijl de meesten stug bleven vasthouden aan hun oude manier van werken.

Realiseer dat de omstandigheden voor ons allemaal hetzelfde zijn maar de uitkomst hangt volledig van jezelf af en van niemand anders.

De vraag is: Wie wilt u zijn?

Goed voorbereid en GROEIEN in de economische Winter of niet voorbereid en verkleumen van de kou of misschien erger, de economische winter niet overleven

Als u net als ik ben, wilt u voordat u een grote beslissing te neemt alle feiten kennen. Logisch toch? Wanneer de inzet hoog is, is er niet zoiets als “te veel informatie “. Maar al te vaak krijgen we juist te weinig of verkeerde informatie.
U en ik zijn slimme jongens. Voordat we een grote beslissing nemen, doen we ons huiswerk . Wij zijn niet gekomen waar we vandaag de dag zijn, omdat we ons huiswerk niet doen.

Stel uzelf de vraag of het normaal is dat centrale banken al jarenlang biljoenen in het financieel systeem pompen EN een negatieve rente hanteren? Of is er misschien meer aan de hand? Ligt u er ’s nachts wakker van, net als vele anderen? Dan kan ik u vertellen dat u niet alleen bent. Ik heb het ook meegemaakt net als veel andere business owners en directeuren.

Maar laat ik je vertellen waarom. Veel business owners en directeuren werken nog steeds op basis van oude veronderstellingen. Ze werken zoals ze dat gewend zijn uit het verleden. Deze werkwijze was succesvol in het verleden, maar nu niet meer. Het is belangrijk dat u zich losmaakt uit u comfort zone en meeverandert. De omgeving van uw bedrijf is snel aan het veranderen en blijft veranderen.

De economie is snel aan het veranderen. De technologie is snel aan het veranderen. Dit betekent waarschijnlijk dat in de komende 12 tot 36 maanden uw strategie, uw producten, uw diensten, uw marketing, uw processen zal moeten aanpassen. Al deze veranderingen vinden snel en vaak gelijktijdig plaats en als u zich niet aanpast zal het een zware tijd worden en misschien zelfs dat u de komende saneringslag niet overleefd.

Charles Darwin zei al, het zijn niet de sterksten of intelligentste die overleven maar zij die zich het best kunnen aanpassen aan veranderingen. Dit is vandaag de dag voor ons allen nog meer waar dan ooit te voren.

Ondanks de valse hoop dat de economische storm voorbij is, is de crisis helaas net begonnen. Dit betekent dat we in de nabije toekomst geconfronteerd worden met grote veranderingen. Het goede nieuws is dat de toekomst er nog nooit zo zonnig heeft uitgezien voor ondernemers en directeuren die het initiatief nemen om deze “Once in a Life Time” Opportunity te pakken.

Wilt u een recessie-proof bedrijf bouwen om alle huidige en toekomstige economische stormen te doorstaan dan bent u hier aan het juiste adres .
Met beproefde Business Building Strategieën help ik jouw je bedrijf te laten groeien, zelfs tijdens de zwaarste economische stormen.

Stel uzelf de vraag wat de kosten zijn van een verkeerde strategie?