Spreker

Drs. Eno Akkal

DSC09784Business Growth en Turnaround Expert met baanbrekende kennis over de echte werking van de economie, demografie en technologie en de gevolgen hiervan voor organisaties en onze samenleving.

Eno Akkal, vierde generatie Nederlander van Indiase origine, is een ervaren CFO gespecialiseerd in reorganisatie van bedrijven. Eno heeft diepgaande kennis van de echte werking van de economie en de impact hiervan op ons allen. Zijn passie is om zoveel mensen te helpen begrijpen wat er echt in de economie gebeurt, zodat men er beter mee kan omgaan.

Eno heeft Economie gestudeerd en heeft later in zijn carrière ontdekt dat de economische modellen die hij tijdens zijn studie heeft geleerd niet (meer) kloppen. Voorspellingen van o.a. ECB en IMF blijken keer op keer niet te kloppen. Dit heeft ertoe geleid dat hij zelf onderzoek heeft gedaan en tot de verbijsterende conclusie is gekomen dat het fundament van onze economie aan het veranderen is en dat we ons moeten voorbereiden op grote veranderingen. Hij is er tevens van overtuigd dat zich ook ‘Once in a Life Time Opportunities’ zullen voordoen.

Eno zijn visie op het leven is, dat veranderingen ons gebracht hebben waar we staan en ons verder zullen brengen. Een lezing van Eno, inspireert tot het omarmen van veranderingen en nadenken over een toekomst die we met z’n allen willen bouwen.

Onderwerpen waar Eno over spreekt zijn onder andere:

  • Economie en demografie
  • Disruptieve technologieën
  • Geo-politiek (waarom we oorlogen hebben in het Midden-Oosten)
  • Bedrijfsstrategie- en reorganisatie
  • Leiderschap en personal development

Bent u geïnteresseerd in een lezing van Eno of heeft u iets vragen, neem dan gerust contact op via info@esaresearchconsultancy.com of bel direct op 085 744 0781

Ik heb met veel plezier, als keynote spreker, tijdens de Algemene Leden Vergadering mijn visie mogen geven op economische ontwikkelingen en de gevolgen hiervan voor Credit Management.