Enquête

Dit onderzoek is inmiddels afgerond en willen graag alle participanten bedanken voor hun medewerking.

Allereerst willen we u bedanken voor de medewerking aan deze enquête.

Het behoeft geen betoog dat de wereld en economie om ons heen zo snel verandert dat het bijna onmogelijk is om alles bij te houden, laat staan te implementeren. Het is dan ook topsport om uw organisatie succesvol door al deze veranderingen te loodsen.

Economieën zijn cyclisch van aard en gaan omhoog en omlaag. Het is voor ieder bedrijf van belang om dit tijdig te weten zodat ze hun bedrijfsstrategie kunnen aanpassen en maximaal kunnen profiteren. Kunt u zich voorstellen hoe het zou zijn als u niet meer overvallen wordt door een recessie, maar het van te voren ziet aankomen en kan voorbereiden? U heeft zich dit niet meer voor te stellen. ESA doet baanbrekend onderzoek hiernaar en helpt o.a. door middel van onze waardevolle nieuwsbrief, Economie & Bedrijf.

Wij zullen de reacties uit het onderzoek onder andere gebruiken om te bepalen welke thema’s leven onder onze lezers en behandelen in de nieuwsbrieven. Hierdoor kunt u als lezer medebepalen welke onderwerpen aanbod komen. U kunt uiteraard ook andere vragen en opmerkingen mailen via onze contactpagina

Doel van de enquête is om meer inzicht te krijgen in de aansluiting en uitdagingen waar bedrijven vandaag de dag voorstaan in relatie tot de economie.

Uiteraard zullen we de uitkomsten van het onderzoek met u delen en het spreekt voor zich dat we uiterst vertrouwelijk met uw reactie omgaan.

Als dank ontvangt u maandelijks GRATIS onze waardevolle nieuwsbrief waarin we de economie & bedrijf bespreken.